Pokončni sesalnik
joj pokvaril se mi je sesalec, (najbrž zato, ker sesam v nedeljo)
rada bi pokončnega, zmogljivega, da dobro posesa tudi dlake,..cena tam, tam 150€
kakšne izkušnje imate, je na trgu kaj novega, pa ste ve že preizskusile,
lep pozdrav,
anitram1živjo punce,
zanima me katera uporablja pokončni sesalec? ker bo kmalu stanovanje dokončano je potrebno razmisliti o nakupu sesalca. Nekako me vleče da bi se odločla da pokončnega. na kaj moram biti pazljiva? ali so boljši klasični s. ? gre pa za normalno veliko stanovanje v kombinaciji laminat-ploščice. hvala za nasvete, ki mi jih boste nudile!
mala ustvarjalkaMi imamo vorwerk že dooooolgo časa (ni najnovejši model) in smo vsi zadovoljni... ima ga tudi tašča in pravi, da ga za noben denar ne zamenja..
Pri vorwerku so mi všeč različni nastavki (ne vem kako je pri drugih znamkah), ki jih imamo - navadna krtača, globinska krtača (pri nas pride v poštev za sesanje jogijev in preproge na balkonu) in cev, za sesanje prahu po policah, knjigah, v kotih, za avto ipd. Res je vorwerk malo dražji, tudi vrečke so precej drage, vendar se jih za silo da nadomestiti z vrečkami, ki jih prodajajo v muellerju.
Sunny09
jaz sem se odločila za sesalnik Dyson DC29 DB Allergy je pa malo višji cenovni razred, prej sem pa imela od igeje zip wet, ki je pa pred 12 leti bil zelooo drag sem ga kupila v merkurju 60tisoč tolarjev ampak še vedno dela samo ves čas mi je šlo na živce tiso " po stopnicah gor pa dol ", ta je pa lahek in nobenih problemov nimam. Imam pa za vsak dan od i robota sesalec 780. Zelo sem zadovoljna tako da dysona uporabljam za moje nore dneve čiščenja.
simpatijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Špageti karbonara

Pure testenine z dimljenim lososom