Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Ali ste mogoče razmišljali o peči na pelete? 150 m2 je sicer težko ogrevat s tako pečjo, za dnevne prostore kjer se čez dan in za vikend največ nahajate pa je super. Mi imamo Edil kamin (modela zdajle ne vem), imamo jo kot pomožno grelo to že tretjo zimo. Še vedno smo navdušeni. Prostor hitro ogreje, reguliraš lahko moč ventilatorja (ta piha ven iz peči vroč zrak), lahko naštimaš timer (pri nas je ob sobotah in nedeljah prižge ob pol sedmih, da je ob sedmih že fajn toplo), ogenj lahko opazuješ skozi steklena vratca...
15 kg vrečo peletov imamo za en teden (zakurimo popoldan, ko pridemo domov in med zjutraj in pozno popoldan), vreča stane manj kot 4 €. Edini minus je, da moraš vreče pelet nekam spravit, ko si narediš zalogo (npr popusti ali boni).
Lp, Asja| Asja je napisal/a: |
Ali ste mogoče razmišljali o peči na pelete? 150 m2 je sicer težko ogrevat s tako pečjo, za dnevne prostore kjer se čez dan in za vikend največ nahajate pa je super. Mi imamo Edil kamin (modela zdajle ne vem), imamo jo kot pomožno grelo to že tretjo zimo. Še vedno smo navdušeni. Prostor hitro ogreje, reguliraš lahko moč ventilatorja (ta piha ven iz peči vroč zrak), lahko naštimaš timer (pri nas je ob sobotah in nedeljah prižge ob pol sedmih, da je ob sedmih že fajn toplo), ogenj lahko opazuješ skozi steklena vratca... 15 kg vrečo peletov imamo za en teden (zakurimo popoldan, ko pridemo domov in med zjutraj in pozno popoldan), vreča stane manj kot 4 €. Edini minus je, da moraš vreče pelet nekam spravit, ko si narediš zalogo (npr popusti ali boni). Lp, Asja |
V načrtu imamo nakup peči na drva, ki naj bi ogrevala veliko dnevno sobo in še sosednje prostore. V ožji izbor so prišle peči France Turbo ali pa Lokaterm. Ali ima kdo izkušnje s temi pečmi?
SweetieSweetie, mi se ravnokar odločamo o isti stvari in sva se nekako 'ogrela' za Lokaterm. Trenutno imajo popuste (do -40% za stare modele), vendar tista peč, ki jo imava nagledano, je kot nalašč BREZ popusta. So nam svetovali na Lokatermu, naj počakamo, da gre zima mimo, da nam dajo lahko največji popust ravno PO sezoni.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem