14. jan 2011 7:55
Meni ne, ker jo spečem tako, da je notri še malo roza. Surova svinina pa meni ne gre v slast.
Commis débarrasseur
14. jan 2011 7:55
Meni ne, ker jo spečem tako, da je notri še malo roza. Surova svinina pa meni ne gre v slast.
Commis débarrasseur
14. jan 2011 9:02
| mimika je napisal/a: |
| A je svinjska ribica v testu okusna tudi hladna? Da se jo da pojesti verjamem, zanima pa me, če je tudi dobra? |
Kar je za vas svinjska ribica je zame svinjski kare brez kosti...sej ni važno.
Ribico narediš v pečici tako kot pečenko, narežeš jo na tanko s salamoreznico, rezine opogneš ter serviraš kot narezek!
Odlično je!
lp!
Nikoli ne reci nikoli
14. jan 2011 9:04
Se pa strinajm z Zzakom, ribico v testu se poje vročo!
Nikoli ne reci nikoli
14. jan 2011 9:44
| anamarija1 je napisal/a: |
Kar je za vas svinjska ribica je zame svinjski kare brez kosti...sej ni važno. lp!
|
Ja, anamarija1, jaz sem tudi najprej mislila, da gre za svinjsko ribico, potem sem pa videla, da gre za kare brez kosti - ribica je pa tisti mesek na drugi strani kosti. Ribica odgovarja goveji pljučni, kare brez kosti al kaj že to je, pa nizkemu hrbtu oz. rostbifu. ![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Evitine Jakobove pokrovače