Nada ćuk-moji najljubši ( najboljši )recepti
Mamamia, še jaz pristavim svoj lonček, če se da....
Pa najlepša hvala.
jana
Mamamia,tudi jaz se priporočam za skenirano verzijo.
Že v naprej najlepša hvala in lep dan želim vsem!!!
ALJA3
Če že, bi bilo bolje te ponudbe dati na ZS. Čeprav jaz svetujem, da počakate ponatis ...
Atina Tudi na celjskem je knjižica razprodana :((((. Sem si jo sposodila in jo prekopirala!!!!!!
lily975
| volkulja je napisal/a: |
To pomeni zasebna sporočila. Način komuniciranja zgolj med dvema članoma Kulslo. Narediš tako, da klikneš na ime (Avtor: mamamia) tistega, ki mu želiš nekaj sporočiti, odpre se ti okence in tam vse lepo piše, kaj moraš narediti. To je vse. Pa na levi strani ekrana imaš na dni napisano Moja beležka; to odpreš in tudi lahko pišeš zasebna sporočila, moraš pa sama vpisati ime.
Mamamia
mamamia Še katera želi imeti skenirano knjigo? Sama sem si jo sposodila in jo sinoči končno skenirala. Kompletna zadeva je velika dobrih 66 MB, tako da bi v treh delih verjetno šlo tudi poslati preko maila...
katjushka
Katjushka, tudi jaz bi želela imeti skenirano knjigo. Vnaprej hvala.
nonica
tole imam jaz celo poskenirano, jo lahko pošlem na meil, če jo katera želi. več na zs
dete
o sem komaj zdaj videla, da je že ena to možnost omenila...res so super recepti...
dete
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Piščančja stegna z miso pasto

Evitine Jakobove pokrovače