28. nov 2009 21:41
| spela je napisal/a: |
| V Bo pa to zelo razvajeno dete, če ga še sedaj, ko se že plazi, podojiš vedeno, ko si on to želi. Tudi tako veliko dojenčki bi že morali imeti svoj red in imeti 2-3 ure med obroki. Vsaj moji sta ga imeli. Spela |
28. nov 2009 21:41
| spela je napisal/a: |
| V Bo pa to zelo razvajeno dete, če ga še sedaj, ko se že plazi, podojiš vedeno, ko si on to želi. Tudi tako veliko dojenčki bi že morali imeti svoj red in imeti 2-3 ure med obroki. Vsaj moji sta ga imeli. Spela |
29. nov 2009 8:34
| cukrpekrca je napisal/a: | ||
|
29. nov 2009 10:47
| zzak1977 je napisal/a: |
Briga mogoče ostale starše, ki bodo/bomo imeli svojega otroka s tvojim razvajenim otrokom v vrtcu, šoli, družbi...zzak1977 |
............in, ki ne bo nikoli odrastel v odgovorno osebo in bo ostal neodgovoren otrok za zmeraj.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 29.nov 2009 10:47
29. nov 2009 17:44
Hvala, ker ste mi povedali, da bo moj otrok neodgovorna oseba, zato ker ga dojim, takrat ko je lačen. cukrpekrca
29. nov 2009 19:53
Jaz sem mnenja, da močna in pošlihtana osebnost vzgoji močne in pošlihtane posameznike, oz. da se lahko potrudimo kolikor se v danem momentu lahko, vse ostalo je v drugih rokah...defenitivno pa otrok ne bo razvajen, če se mu prisluhne pri njegovi prehrani... lp terakota
29. nov 2009 19:58
O svašta, ne morem verjet kaj berem. Madona kok sem šele jaz razvajena, ko sem že tolk velika pa jem kadar sem lačna, pa tud, če ni še minilo 3 ure od zadnjega hranjenja. ![]()
29. nov 2009 20:10
29. nov 2009 20:15
Pazi tole: pride otrok, ki je vajen, da mu mamica da papcat, kadarkoli on želi, v šolo. Pa sred ure petja izvleče ven ogromen sendvič in začne malicat. Učiteljica, ki sploh nič ne razume, kako pa tudi bi, ko pa je učiteljica, dobi velike učke: "Ja, Janezek/Micka, kako pa to, da ješ, saj še ni odmor?!" In Janezek/Micka dobi še bolj ogromne učke od učiteljičinih:" Ja, zakaj pa ne bi smel jesti, jaz jem, kadar sem pač lačen!!!" ![]()
![]()
lp
cervus
29. nov 2009 20:16
Ma, Vendelina, zdaj smo že pri sendvičih! ![]()
lp
cervus
29. nov 2009 20:16
Saj bi dala povezavo na temo o dojenju, pa so se že tam preveč kregali. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Pečen riž z zelenjavo