Mickini piškoti-testomat

1 kg ostre moke

1 margarina

1 maslo

40 dkg sladkorja

4 jajca

1 pecilni

1 vanilij sladkor

Jajca in sladkor najprej na kratko penasto umešamo,nato dodamo maslo in margarino malo premešamo.Jaz to mešam kar z miksarjem z kaveljni.Nato dodamo vse ostalo.Malo še lahko mešamo z mikserjem,nato pa postane pretrdo in je do konca treba pregnesti na roke.Nato pa testomat v roke in veselo na delo!Meni je do sedaj vedno ratalo.Pečem jih na 180*C do lepe zlate barve.So zelo krhki in dobri!

Clio

clio

Pozdrav. Lepo da si prispeval recept, vidim da si nov uporabnik. Tvoj recept bo bolj "trajen", če ga pošlješ v našo bazo receptov in počakaš na objavo. V rubriki recepti izberi povezavo POŠLJI SVOJ RECEPT.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Draga clio, dobrodošla na tem portalu. Predlagam ti, da si ga najprej dodobra ogledaš, tako boš videla tudi, kje se oddajajo recepti, potem pa v napad na odpiranje novih tem. Ja, je v tem času že urednik tudi obrazložil zadevo...pa nič ne de, bolje 2 x kot nikoli. Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 24.nov 2009 13:20

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti