Kulslo v2.010 - nov sistem smeškotov

Matr, dobro je - ma, ne dobro, čudovito!  Hvala!

lp

cervus

Atina je napisal/a:

Hihi, jaz sem pa vesela, ker sem pravilno predvidela, da bodo novi smeški! (Mogoče bi veljalo razmisliti o karieri vedeževalke)

Ti si živa legenda, res!A lahko pridem k tebi, imam problem....

Anamarija

:D

mamamia
bjutiful bannanna_v_slo ;) Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 24.nov 2009 10:10

Super, hvala Jenej in Bojan.

Julija

V čast novega sistema smeškotov imajo za določen čas vsi uporabniki možnost vnosa vseh smeškotov...

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

O, kako so super! Čestitke avtorjema!

Mojca

anamarija1 je napisal/a:

Atina je napisal/a:

Hihi, jaz sem pa vesela, ker sem pravilno predvidela, da bodo novi smeški! (Mogoče bi veljalo razmisliti o karieri vedeževalke)

Ti si živa legenda, res!A lahko pridem k tebi, imam problem....

Anamarija

Ti kar pridi, s problemom ali brez! Atinine zvezde pomagajo, če problema ni, ga naredijo! (Evo, že imam slogan).

Atina
[sreca][objem] luškani so. Najlepši pa mi je tale[zelo-jezen] čeprav nisem nič jezna.[cevlji-rumeni][cevlji-modri][cevlji-rdeci] tele sem pa šele zdaj odkrila. Super! Čestitke vsem, ki ste se trudili! buča Zakaj jih pa pri meni ni? Sporočilo je spremenil(a) buča dne 24.nov 2009 14:10
Najbrž, ker nimam pruskota![zelo-jezen] Sporočilo je spremenil(a) buča dne 24.nov 2009 14:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti