Kuhinja elida

Janja1  

član od: 23.11.2009

sporočila: 6

tema odprta - 23. nov 2009 10:45 | ogledi: 2.186 | odgovori: 2

Pozdravljeni!

Sem nova na forumu in se še ne znajdem najbolje. Zanima me, če ste že imeli temo o čiščenju kuhinjskega pohištva. Imam namreč Marlesovo kuhinjo Elida češnja, vendar nikakor ne morem z vrat, ki niso lakirana ampak mat, očititi mastnih madežev (od olja...). Če ima katera kuhinjo Marles Elida prosim, da mi sporoči kako jo čisti.

V naprej hvala.

Lp, Janja

Janja1

sensia  

član od: 17.4.2009

sporočila: 98

23. nov 2009 11:21

Janja1,nisem najbolj razumela vprašanja.So na lesenem delu mastni madeži od olja ali je leseni del lepljiv od maščobe ? Če je to drugo potem lahko pomagam s preverjeno metodo,če je pa prvo pa lahko samo ugibam ali povem kaj sem slišala.lp sensia

Janja1  

član od: 23.11.2009

sporočila: 6

23. nov 2009 11:43

sensia, po lesenem delu - vratih (predvsem okoli ročajev in po robovih) so mastni madeži (npr. od olja, maščobe,...), ki niso lepljivi. Vrata namreč niso lakirana in zato vpijajo vso maščobo, ki jo imamo na rokah in ki je v zraku (npr. v sopari). Tudi če madež takoj obrišem, se samo razmaže in vpije. Upam, da sedaj bolje razumeš moje vprašanje, lahko pa tudi poveš kako očistiti "lepljivo maščobo". Lp Janja1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti