V torek imamo v našem vrtcu nastop malčkov in potem malol sestanka za starše. Kaj mi svetujete za postrežbo?
Hvala za odgovor
beki
V torek imamo v našem vrtcu nastop malčkov in potem malol sestanka za starše. Kaj mi svetujete za postrežbo?
Hvala za odgovor
beki
7. nov 2009 17:24
Voda, polnozrnati piškoti, jabolka, kaki krhlji suhega sadja... Take zdrave stvari, če že mora kaj bit.
čoko
7. nov 2009 17:48
Sem mislila kakšna peciva??? beki
7. nov 2009 18:27
Jah nekaj kar se doma speče že ne moreš ponudit, ker bodo zraven otroci in bodo hoteli tudi oni jesti v vrtec pa ne smete za otroke prinašati stvari, ki so doma pečene, še glede kupljenih sladic je kar nekaj omejitev, smo dobili zloženko na začetku leta.
7. nov 2009 18:56
Nas so pa vzgojiteljice povabile,da spečemo peciva,vsak nekaj in smo se imeli prav fino po zaključenem rod.sestanku no v bistvu je to bil zadnji rod.sestanek. toppy
8. nov 2009 8:29
Jaz pa to organiziram in sloh ne vem kaj bi. beki
8. nov 2009 8:58
Beki, čaka te ZS.
9. nov 2009 15:20
Pri nas so imeli pred kratkim kostanjev piknik za babice in dedke in je vsak stari starš prinesel nekaj s sabo za posladkanje. Pa tudi, ko ima naš Nejc rojstni dan, smemo prinesti doma pečene sladice, seveda vse po vnaprejšnjem dogovoru s pristojnimi. Loni Makaroni
10. nov 2009 19:35
Mi ne smemo prinesti nič doma pečenega,samo kupljeno. leni1
11. nov 2009 10:23
Jaz na taka srečanja vedno prinesem rafaelo kroglice, vedno prve izginejo s pladnjev. jermatKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Lazanja v slow cookerju