Gratinirane palačinke z orehi

A mi lahko pomagate kako jih naredite. Jaz sem nameravala spečt palčinke, jih namazat z orehovim nadevom, samo potem ne vem s čim naj jih prelijem. Nekje sem brala da tudi z orehovo maso, samo bolj razrečeno in z jajčki.

Kakšen preliv naredite. Prosim za pomoč,

Hvala

tara31

Sama jih prelijem s mešanico orehove mase, sladke smetane-nestepene, rumenjak-beljak dam v orehovo maso in kisle smtane. Lahko posujete še z rozinami-če jih ima kdo rad... nitta
Hvala :))))) tara31
Meni je pa tista orehova torta božansko... Spečeš palačinke samo na eni strani in jih polagaš s pečeno stranjo navzdol v pekač in vsako palačinko posuješ z mešanico mletih orehov in sladkorja (1:1) dokler ne zmanka vsega.Potem pa na večih mestih zapičiš nož do dna in preliješ z 2,5dl sladke smetane.In pečeš na 180°c...božansko :) Roncolino
Hvala :))))) tara31
A ste vedle,da se da orehove palačinke tudi zmrzniti.Spečeš palačinke, namažeš nadev in zmrzniš. Ko daš ven preliješ s sladko smetano in zapečeš.Super je,ko rabiš sladico nahitro! BISERKA55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti