Da dobim še kakšno idejo, me zanimajo vaše izkušnje, kje na Korčuli se res dobro je? Zanima me morska hrana, slišala sem pa tudi, da so v notranjosti otoka dobri kmečki turizmi - ve kdo kaj o tem oz. lahko priporoči kaj iz prve roke?
strelka
Da dobim še kakšno idejo, me zanimajo vaše izkušnje, kje na Korčuli se res dobro je? Zanima me morska hrana, slišala sem pa tudi, da so v notranjosti otoka dobri kmečki turizmi - ve kdo kaj o tem oz. lahko priporoči kaj iz prve roke?
strelka
Ja tudi jaz priporočam te domače piškote, res so zelo dobri ![]()
![]()
| aki je napisal/a: |
| Te zanima tudi kaka sladka posebnost? V centru mesta Korčule je ena majhna trgovinica s čudovitimi domačimi piškoti, ki jih je vredno probat. Gospa jih peče po tradicionalnioh domačih receptih in so res nekaj posebnega. Speče jih le toliko kot sama zmore in do 9ih ponavadi že zmanjkajo. Tako je bilo pred nekaj leti in če ni prišlo kaj vmes verjamem, da je še vedno. Aki[pikapolonica] |
| strelka je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Jabolka v srajčki