Iščemo kuharja ali kuharico

cicipetka  

član od: 20.6.2009

sporočila: 1

tema odprta - 20. jun 2009 15:58 | ogledi: 2.416 | odgovori: 1

Imamo društvo in preko njega bomo tudi letos peljali 160 otrok, ki drugače ne bi šli, na morje.

Vse je bilo lepo in prav, ampak v zadnjem hipu smo zvedeli, da kuharica, na katero smo računali, ne more iti z nami.

potrebujemo nekoga, ki zna skuhati hrano za 60 otrok in 20 animatorjev. preprosto, poceni hrano, otroci niso zahtevni, jedilnik pove tisti, ki kuha, vse mu nakupimo, aparate ima dol, posode tudi ...

teden, ko nimamo kuharja je 5. julij so 12. julij.

ker vemo, da to ni preprosto delo, smo tistemu, ki kuha, namenili tudi simbolično nagrado, čeprav vsi drugi delamo prostovoljno

če ima kdo le čas ali pozna koga, ki ga ima, bi bili zelo veseli pomoči, saj otroci ne bodo mogli preveč uživati na morju, če bodo lačni :)

cicipetka

seba88  

član od: 14.1.2008

sporočila: 1

28. dec 2009 18:20

no šele zdaj sem prebrav to sporočilo,samo če bo še kdaj taka zagata me lahko pokličete na tel 040206696 kuhar sebastjan. seba88

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti