Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
| Majdina je napisal/a: |
| Pa meni se zdi to že kar neka obsedenost,kaj vse da škoduje temu in onemu.Jaz dodajam v perilo mehčalec,vendar seveda ne cel deci,ampak malenkost.Majdina |
No Majdina, k sreči nimaš alergika doma. Jaz sem uporabljala R.. in enkrat za spremembo kupila Per...(ki sem ga že uporabljala in ni bilo pri nobenemu nobenih težav), po nekajkratnem pranju je sin ratal popolnoma pikast. Peljala sem ga k zdravniku, ki naju je napotil k dermatologu. Niso pogruntali kaj bi bilo lahko narobe, sama sem si skoraj razbila glavo: kaj smo jedli, kaj smo menjali (praški, čistila, šamponi,...). Nakar sem se ujezila in spet kupila prašek R.. in pike so izginile.
Sedaj pa mi povej, sem bila obsedena, ker sem hotela ugotovit, kaj škodi otroku??
Naj povem, da uporabljam mehčalec, samo enega-sensitive... v zelo zelo majhnih količinah, in še to samo takrat, kadar ne sušim v sušilnem stroju, ker imamo zelo trdo vodo. Ko ga bom porabila bom pa kupila kroglice za pranje in z njimi poskusila oprati perilo, da vidim kaj bo.
marelicaAja Majdina me je ujezila, tema so brisače.
No jaz jih operem, posušim v sušilnem stroju ali pa na zunaj na balkonu, jih zložim in to je to.
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

French toast s sadjem