Pozdravljeni!
Vem, da je bilo enkrat že govora o praskah na steklokeramičnem štedilniku, pa tega zdaj ne najdem. Prosim vas za pomoč. Včeraj zvečer je mož v nizki ponvi nekaj pražil. Ni mu bilo dovolj, da je zadevo mešal s kuhalnico, tudi ponvico je vlačil po štedilniku, kot kakšen veliki kuharski mojster. Ko je opravil, je umil štedilnik in na svojo veliko grozo opazil, da je z dnom ponvice opraskal steklo. Po moje ni vredno besed, on pa sekira za umret. Te praskice so čisto majhne, če veš, kam moraš gledati, jih vidiš samo pod določenim kotom. Vendar, da se je NJEMU kaj takega zgodilo?! Štedilnik je opral, nato ga je spoliral z eno pasto za te štedilnike, na kateri je narisan mišičnjak. Rekel mi je, naj vprašam "plus paket", kaj naj naredi (vedno on na banki plačuje pluskota in zanj ni Kul Slo, pač pa plus paket. Kar takoj sem mu odgovorila, da bo odgovor čisto logičen: "Sedaj ste ga krstili...", pa ni bil zadovoljen. Prosim torej za kakšen odgovor, ker jaz praskic resnično ne vidim in se ne sekiram. Adijo!
ovčka