Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Gasperp, a veš, ni tako enostavno zamenjat brskalnika, če si na računalniku le podnajemnik brez "upravljalskih pravic"![]()
.
Hm, nič takega ni drugače da bi smela zmrzniti slika, stran novosti ni nič drugačna od ostalih, še malo manj grafike ima
Res... v tem trenutku ne vem...
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeHja, meni pa IE7 in 8 enostavno nista všeč - me jezi, da moram spet iskati gumbe, ukaze itd, ki jih v IE6 najdem že miže.![]()
![]()
Pa sem te dni probala Chrome in me ni prepričal... ![]()
...še sploh zato, ker mi je IE6 do tega vikenda tudi novo KulSlo odpiral brez kakršnihkoli problemov, enako hitro kot v Chromu.
Zadnje dva dni pa ne pridem nikamor - razen če vsako povezavo odprem v novem oknu
No ja, bomo videli, mogoče pa le probam spet kaj novejšega ...
| Cila je napisal/a: |
Gasperp, a veš, ni tako enostavno zamenjat brskalnika, če si na računalniku le podnajemnik brez "upravljalskih pravic" |
Vlado, hvala. Bo treba spet malo možgančke kravžljat. Kot prvo seveda kupiti USB
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro