Pisanje na torto

Imam en problem,nikakor mi ne uspevajo napisi na tortah.S čim pišete vi,da je pisava lepa, ravna.Ponavadi delam smetanove torte in tudi pišem s smetano,vendar ni to to.Sem poskusila tudi že s čokolado in je še slabše.Pa še to ,kje dobiti modelčke za izdelavo rožic iz tično mase?

lelči

živjo!jaz naredim vrečko iz A4 formata in vaja dela mojstra,a ne?modelčke dobiš v Črnučah v trgovini pekarna Vrhnika.LP jagodna pita
lelči, kot pravi jagodna pita, vaja dela mojstra. Napiši si črke z različnimi pisavami na list papirja, daj čez folijo ali plastično mapico tako, da se vidi skozi, potem pa prepisuj črke s smetano ali čokolado. Potem samo pobrišeš in vadiš naprej. Potem si pa izpiši besede - npr. vse najboljše in vadi še besede. feferon
lahko pa narišeš na papir, daš čez bol prosojen peki papir in s čokolado rišeš po vzorcu, ki proseva skozi, čokolada se strdi in voila, sam pobereš dol črke. s čokolado pišem tako da jo stalim in dam v plastično vrečko, mal počakam da se ohladi in odrežem kot. bannanna_v_slo ;)
Majhne povoščene trikotnike iz katerih zviješ škrnicelj, dobiš v Pekarni Vrhnika na Brnčičevi. Z malo vaje ti bo hitro uspelo. lp Vesna
punce A4 format,čokolado noter pa normalno pisat,kot s svinčnikom,brez vzorcev.samo piši,piši in piši.lp jagodna pita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti