moj hladilnik je v zadnjih vzdihlajih in potebno se bo kmalu odločiti za nakup novega. Kaj prporočate- v mislih imam kombinirano omaro, ki ima gor hladilni del, spodaj pa 3 ali 4predale za zmrzovanje. in mogoče srebne barve. Katero firmo kaj priporočate? Seveda za kolikor toliko sprejemlivo ceno. Kje imajo najbolj ugodne plačilne pogoje, cene? Hvala in lep pozdrav, anitram1
Nakup hladilnika
Anitram, bodi pozorna na to, da je nerjaveče jeklo - anti Finger Print, kakor to imenujejo pri Boschu. To pomeni, da se pri dotikanju ne poznajo prstni odtisi. Obstaja več vrst nerjavečega jekla, jaz imam na takega, na katerem se prstni odtisi poznajo
. Sem šele kasneje izvedela, da obstajata dve vrsti. Zelo pazimo, da z ročajem odpiramo in zapiramo! hladilnik pa ga kljub temu popikamo s prsti.
| tuna1 je napisal/a: |
| Jaz imam tudi Zero predal, ampak sploh nisem zadovoljna, notri pospravljam samo sveže meso ali kuhano hrano, vse ostalo - zelenjava, klobase pa mi zmrzne v tem predalu. Imam pa Gorenjski hladilnik Gorenje Extra RK67367AL. tuna1 Sporočilo je spremenil(a) tuna1 dne 17. 2009 10:00 |
jaz pa prisegam na domače Gorenje; imamo zverino od hladilnika, spodaj je zamrzovalnik, nimam kaj slabega za reč, sploh ker sta ločena kompresorja in računalniško vodenje.
Kupljen je bil pa pri GA preko ineta, je bilo najceneje, pripeljejo na dom in odpeljejo starega, samo prej se je treba dogovorit za odvoz z njimi.
Pa še malo reklame (jenej, prosim ne bit hud); če želiš pa nekaj več, je pa tole
Pozdravljeni,
nadaljevala bi v tej temi. Kupujem nov prostostoječi hladilnik. Pregledala sem že vse povprek, vendar se ne morem odločiti. Lani je ZPS opravila teste hladilnikov, vendar nimam vpogleda v rezultate, ker nisem njihov član. Ima morda kdo od vas te rezultate? Lahko delite vaše izkušnje?
Hvala in lep dan.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.