Ali mogoče kdo ve, kje se da kupit posodo Trend Royal? Včasi je bila na voljo na spletni strani: www.tonka.si, ampak se je sploh ne da več odpreti.
vesna š.
Ali mogoče kdo ve, kje se da kupit posodo Trend Royal? Včasi je bila na voljo na spletni strani: www.tonka.si, ampak se je sploh ne da več odpreti.
vesna š.
25. apr 2003 8:13
Pozdravljeni, to bi tudi mene zanimalo...znanka ima namreč to posodo in je z njo zelo zadovoljna, zato me zanima, kje se jo da dobiti (v okolici Maribora)? In ali je primerna za uporabo na steklokeramičnem štediliniku?
25. apr 2003 8:23
Tudi jaz sem pred časom hotela kupiti tole posodo, pa sem si premislila in kupila SKK-jevo. Mi je nekako bolj všečna. Zadovoljna pa sem tudi zelo. Najbolj všeč mi je, da ni dela s pomivanjem-vse gre tako hitro
25. apr 2003 11:18
Kakšna pa je ta SKK-jeva? Žal ne poznam.... Je morda posoda Trend Royal kaj podobna tej Fisslerjevi, ki jo trenutno ponuja Merkur? Jaz se nagibam k nakupu te....
25. apr 2003 11:34
SKK posoda je iz alugusa s s titanovo prevleko, ki marsikaj zdrži.
25. apr 2003 12:36
Hvala za naslove
25. apr 2003 12:53
Solzica! Prosila bi te če mi lahko posreduješ naslov ali tel. št. posrednika. vesna š.
25. apr 2003 13:26
Potamcek: Steklokeramiko imam, ja, pa je vse OK. Posoda ima debelo ravno dno tako kot trebaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Poke skleda z lososom
Jugoslovenka