Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
ČESTITAM!
Vem, kako težaško delo je za vami in kljub temu, da se bomo morali navaditi na novo podobo, se zavedam, da je bil prehod nujen za nadaljno nadgradnjo. Sama sem sicer še precej zmedena, a vse je LEPO!
Všeč mi je predvsem to, da se vidi zadnje komentarje v foto albumih, ker res ne more človek vsega spremljat in ažurno odgovarjat. Zanima me samo to, če se bo v prihodnosti morda lahko naredilo to, da bi dobivali sporočila o komentarjih pod recepti in albumi na e-mail?
Še enkrat čestitke,
Katka: To kar predlagaš je v bližnjem načrtu torej nekje do poletja. Da olajšamo avtorjem, da vidijo, če jim kdo odgovori. Sicer se da že zdaj, samo je treba spremljati. Klik na portalu VSE NOVOSTI od zadnjega obiska Plusom prikaže tudi vse novosti na enem mestu, malo tako kot je bil stari portal in še več.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Poletni svaljki z dimljenim lososom