Vprašanje: bata

tema je zaklenjena

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15858

6. apr 2009 9:26

Mene pa zanima, kje Putr vidi pomanjaknje smisla za humor? Ker iz njegovega posta nič humornega ne razberem, tu pa očita, da ga na tem forumui nimamo? Mamamia

mamamia

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2740

6. apr 2009 10:36

Pitončica je napisal/a:

cellnet je napisal/a:
@anamarija1 no če pustimo neumesne teme pri miru, me vseeno zanima katero zelenjavo je kupila putrova mama in kako se jo lahko še pripravi poleg putrovega originalnega recepta :)cellnet

se podpišem pod tole, ker zdej vas mam pa tud jst že dost s tem "popravljanjem", črkovanjem .... slovnico!

Pitončica
ej stara, pa dej no skuliri se mal, ne bot tok zategnena. Mn s zd d j ptrv mtka kpla nk plvl, sej k jst cist dbr ne vejm s kterga vse se da tisto zelenu skropucalo ala spinaca nardt. Bla, bla, .... Mislim da ste vsi takoj razumeli kaj hocem povedat. Ne? Zaki pa ne? K j tk jasn vse napisan. Meni se zdi pomembno da je post napisan vsaj malo slovnicno pravilno. Ne motijo me narecne besede, moti pa me nespostovanje, ki prav veje iz putrovega posta. Ze iz tega, popravljenega. LP, R.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15858

6. apr 2009 11:16

Se strinjam z rebecco. Niti ni nujno, da je slovnično povsem pravilno (redki so, ki jim to popolnoma uspe, in zaradi tega se tudi nihče ne razburja), ampak naj bo VSAJ razumljivo.

Ni nam treba "viset" na tipkarskih napakah, kot se je zalomila, recimo, ker je že pri roki,  cellnetu - neumesnih namesto neumestnih tem na primer - , ker jih delamo vsi, kot se tudi mnogi kdaj zatipkamo, izpustimo črko in podobno.

Ampak tole na primer - Mn s zd d j ptrv mtka kpla nk plvl, sej k jst cist dbr ne vejm - se mi pa zdi malo pretriano. In če po Putrovem mnenju nimam smisla za humor zaradi tega, ga pač nimam.

Ker če bi lahko vsaj prebrala normalno, bi se morda res lahko tudi nasmejala ...

Mamamia

mamamia

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

6. apr 2009 11:48

Meni se ne zdi smešno, prav nespoštljivo pa tudi ne. Res sem prebrala samo cenzurirano verzijo. Tko da, ne vem kaj dramatizirate. Če hoče katera odgovorit naj, če ne pa se pač na komentira, mislim kako se nekatere zapičite v eno besedo ali dve. Odgovorov pa, konkretnih, še zdaj ni, ne vem kaj. lidka [sonce]

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

6. apr 2009 12:05

Tisti, ki smo videli necenzurirano verzijo, že vemo, za kaj gre. Anamarija, čisto te razumem.

Je pa zanimivo, koliko se vas je vtaknilo vanjo (pa ni napisala nič grdega) in ji očitate isto nestrpnost, ki jo sami izkazujete prav s to kritiko.

tulka

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

6. apr 2009 12:06

če bi ga Putr še dolgo biksal s polomljeno slovenščino, bi z naše strani dobil opomin. Tako da, seveda ni nobene dileme: pišemo in se pogovarjamo v kolikor se da lepi slovenščini.

ps: videl sem le popravljeno verzijo, verjetno bi bil original deležen izbrisa

Bojan Administrator

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

6. apr 2009 12:09

tulka je napisal/a:

Tisti, ki smo videli necenzurirano verzijo, že vemo, za kaj gre. Anamarija, čisto te razumem. tulka

Tudi jaz... in če bi ostalo napisano tako, kot je bilo prvotno, bi vsi dali drugačne komentarje. Ker post je bil napisan pod nivojem... res pod nivojem (saj se je norčevala iz lastne matere).

Lep dan in veliko se smejte

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

6. apr 2009 13:03

Anamarija, lahko prosim razložiš, o kateri zelenjavi je govora. Lahko tudi v drugi temi, me pa zelo zanima. Najlepša hvala! fresh

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

6. apr 2009 14:05

ja sram me je .....

Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 06. apr 2009 14:23:40

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2740

6. apr 2009 14:26

Pitoncica, pa ravno ko sem ti hotela odgovori roman na temo o nic videti, nic slisati, to ni moj problem.... spremenis mnenje... Pa je slo spet 10 minut mojega casa v maloro.... LP, R.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti