Že dolgo časa imam aparta MUM 4 s katerim sem zelo zadovoljna. Imam tudi nekaj dodatkov, nekatere koristim bolj, druge manj. Zadnje čase zelo premišljujem o nakupu mesoreznice in sem se spomnila, da se pri tem aparatu da tudi dokupit. Zanima me ali ima kdo izkušnje s takšno mesoreznico. Je ok, se splača kupit? Ali so boljše samostojne mesoreznice?
Mešalnik bosch mum 4 - mesoreznica
Vse je odvisno od tega, za kaj bi jo uporabljala. Jaz jo tudi imam in za gospodinjstvo zadostuje- včasih zmeljem meso za lazanjo, uporabna je za piškote, z njo pa zmeljem tudi papriko in jajčevce za ajvar.
Ni pa uporabna za mletje večjih količin mesa, sploh govedine.
LP, V.Ponavadi jo uporabljam z mletje orehov ali mandeljev, seveda s posebnim nastavkom. Meso pa že dolgo nisem mlela nanjo, raje pri mesarju rečem pol govedine in pol svinjine in mi zmelje. Verjetno je drugače, če imaš na zalogi domače meso v skrinji. Melje pa dobro, ni pa za večje količine, meso je treba zrezat na velikost koščkov za golaž, ker je odprtina majhna.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.