Pralni stroj-whirlpool

sarin  

član od: 14.1.2009

sporočila: 114

tema odprta - 20. jan 2009 19:25 | ogledi: 5.425 | odgovori: 6

Nameravamo kupiti pralni stroj te znamke in me zanima kakšne izkušnje imate ostali,ki ga uporabljate?

sarin

choco frito  

član od: 7.9.2007

sporočila: 46

20. jan 2009 19:46

no,hitro po garanciji so se mu "možgančki" zmešali,lani nov en programator 120€.drugače dela b.p. choco frito

anitab  

član od: 28.10.2007

sporočila: 15

20. jan 2009 19:57

mi mamo stroj že skor 5 let in smo fuuul zadovoljni. Všeč mi je zarad programov,problemov z njim nismo mel nobenih.Tudi mami ima whirlpoola že šest let in tud nobenih problemov. Pred pol leta pa smo kupili še sušilni stroj te znamke in smo tud zadovoljni. anita anitab

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

20. jan 2009 22:19

Zelo zadovoljna, le da je postal nekam glasen.....Imam ga leto dni, privarčevala tudi pri elektriki. galja

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

21. jan 2009 0:39

Hm, zanimivo, jaz imam pa Evropskega. Izgleda, da so stvari od daleč dosti boljše...

Vanja

Vanja

menci  

član od: 26.2.2006

sporočila: 84

21. jan 2009 11:43

Mene pa moj whirlpool jezi. Mi mečka zavese (perem jih na programu za občutljivo perilo). Cev za odtok ima širšo od prejšnjega gorenjevega, tako da mora biti pritrjena na odtok z objemko. Jaz ga ne bi še enkrat kupila. lp menci

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

21. jan 2009 12:56

Moj stric je ponoru,ko je imel, ta stroj od te znamke.Ni večjega dreka je reku(sam serviser).V enem mesecu se mu pokvaril neštetokrat.Pol so ga dal na odpis.Šel v trgovino,kjer ga kupo,in vzel drug stroj ta 7 kg,ki je trenutno najbolj prodajen.Z njim je več kot zadovoljen.Je pa od znamke Bosch. Sam imam pralni stroj miele WPS 3985 NAVITRONIC.Ima program za vsako vrsto perila posebej.Tud za zavese.Opere jih nežno,(brez mečkanja).Pa tud ožema z minimalnimi obrati,si vse sam nastavi.RES ODLIČEN STROJ,Z SATASTIM BOBNOM.Med bobnom in perilom se ustvari vodni film,kar pomeni da še bolj nežno drsi po bobnu in ohranja perilo.Kr poglejte v bolje založenih trgovinah,kak pralni stroj od miele,in poglejte v stroj,kako ima narejen boben miele,kako pa recimo,candy,gorenje,whirlpool. Če boš menjala stroj,se tokrat pozanimaj,o vsem,o glasnosti,porabi,kakšen boben ima itd. Mojga mieie,še sam slišim ko vodo ven zabriše v umivalnik,šum vode.Ostalo popolna tišina komi 43 db.Tud na 1800 obratov ko centrifugira,se ga komi sliši. lp Miele Miele

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti