Poceni živila

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

20. jan 2009 15:43

No, zelenjavo sem jaz " primorana" kupovat. Je pa res, da midva jeva bolj skromno, kosilo z juho, mesom, krompirjem, solato in sladico je pri nas NIKDAR. Enostavno preveč za pojest, raje naredim krompir in solato, pa zvečer še kaj. In tako kolobarimo. Pa ne, ker bi tok "šparala", ampak zato, ker nekako ločujem živila zaradi počutja nasploh in ker nam tako bolj odgovarja. Jaz sem obsedena s pečico, skoraj vsak dan kaj delam noter, se pravi, pečem. Pojma nimam, kako mi to uspe. : ) lidka [sonce]

receptor  

član od: 18.10.2008

sporočila: 276

20. jan 2009 16:09

Popolnoma in v celoti se strinjam z Reco,na tak način se da veliko prihraniti.Pri nas delamo sami rezance,mlince,kupimo sicer svinjino, ki jo damo v "paco" in kasneje prekadimo,domače klobase,zelo dober kruh-po zaslugi Kulinarike,čez 2 dni pa ima roj.dan hči in bo dobila tudi torto,ki ne bo umetnina,kot jo naredite specialistke v njej bo vse kar sem se naučil s tega portala.

Mislim,da so minili časi,ko smo vsi gledali le na to,da kupimo hrano,z karero bo najmanj truda ,ne vemo pa kaj pojemo,pa naj si gledamo z vidika užitnosti ali pa financ.Mimogrede naj omenim še to ,da je žena za božička dobila odpoved DR,hči pa verjetno za roj.dan!

Lep pozdrav

receptor

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

20. jan 2009 16:25

Ojej, žalostno, receptor. Želim vam vse dobro. RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti