Jedilniki po montignacu

Ojla, priznam in se kesam, grehi so bili! Ampak mojih je bolj malo, me je dajal (pravzaprav me še) modrostni zob, tako da sem grešila samo s potičko. Tudi moja dva preostala družinska člana imata nekaj grehov. Ampak zdaj je pa konec, spet štartamo od tu dalje. z: rženi kruh, jabolko m: stara pikasta banana (je ostala čez praznike v službi) k: cvetačno - brokolijeva juha, regrat z jajčki v: kivi MIZZI
no js sm že 3 dan prow po montiju tko da začenjam bit spet ponosna nase ;) sm se odločila da zdej pa resno! bo treba, k poletje je že (hvala bogu) blizu! :) je pa lepo slišat da ste tud ve pridne... lepo lepo, tu res vsak dan sproti dobim zagon in voljo da nadaljujem :) ko vidim da vam gre lepo... Z: jabolko + navadni jogurt K: pire iz zelja (sm mogla eksperimentirat) + puranji zrezek M: hruška + vrečka oreškov z rozinami (ah...ne znam se ustavit pri eni pesti...je hudo??) V: 2 jabolki + košček črne čokolade mirelca

sok grenivke in jabolka

Z: jajčka z majaronom

M: kava

K: kumarična juha, špinačni polpeti s pusto skuto, zelena solata

M: jabolko in ura kolesarjenja

V: solata s koščki piščanca

tulka
Grehi za veliko noč so bili. Potico je pač treba poskusiti. sok dveh pomaranč Z: pz žemljica, lahki sirni namaz K: štefani pečenka, solata M: jabolko V: zelenjavna juha Adrijanam Sporočilo je spremenil(a) ADRIJANAM dne 07. 2010 15:30
včeraj: 2 kivija Z: 2 rezini polnozrnatega kruha s pomarančno marmelado(BS), mleko, čaj K: rjavi riž s stročjim fižolom in čičeriko V: omleta s koščki (velikonočne) šunke in sirom, malo slivovega kompota BS danes: jabolko Z: PZ kruh z marmelado BS, mleko, čaj K: svinjska dimljena prata, brokoli z mandlji M: 2 kivija V: jajčka z divjimi šparglji in skuto (light), košček sira, malo slivovega kompota BS, jogurt jutri: jabolko Z: polnozrnat kruh, marmelada BS, kava K: file ostriža v paradižnikovi omaki,kot priloga pa najbrž špinača -čeprav me mika polenta ;) M: 2 kivija V: najbrž omleta s paradižniki, jogurt ali kefir majacebelica
z: hruška m: pest suhih sliv k: polnozrnate testenine s faširanim mesom (tole ni ravno prav , ampak ga je bilo res malček) v: voda MIZZI
in še en uspešen dan :) Z: wassa kruhki + domača marmelada M: pomaranča in 2 kivija K: cvetačni pire + puranji zrezek + zelena solata V: 2 jabolki + malo večja pest oreškov, rozin in brusnic mirelca
Vidim, da uživate še kar veliko kivija...ampak a nima kivi GI 52? Jaz sem se ga začela izogibati, pa izbiram sadje z bolj nizkim GI. Mayisa.
mogoče ima kivi previsok Gl ampak je dober za prebavo pa vsaj naraven je ne? ;) v hoferju sem si kupila neke jogurtke...ubistvu skute z sadjem... je narobe če s tem nadomestim jogurt za zajtrk? Z: polovica manšega ananasa + pz kruh z sirnim namazom M: navadni jogurt K: kivi + pomaranča + jabolko + oreški z rozinami (drugo mi ne gre... :/) V: cimetov riž (podobno jogurtu...vem da ni prav po montiju ampak...:)) mirelca
donat Z: hruška, rezina ananasa K: narastek iz ajdove kaše s polno mix zelenjave (njami), motovilec V: jogurt ali jabolko veliko vode cca 2,5l Mayisa Sporočilo je spremenil(a) Mayisa dne 08. 2010 17:40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti