26. mar 2010 15:14
blah... potem bodo pa pirini rezanci oziroma špageti :D Lizzie
26. mar 2010 15:14
blah... potem bodo pa pirini rezanci oziroma špageti :D Lizzie
26. mar 2010 15:41
Lizzie, pa saj ni panike, če uporabiš zelenjavo z nizkim GI - končni GI jedi bo še vedno nizek. Ostale testenine imajo GI med 40 (integralni, al dente) do 50 (polnozrnati, beli). Ni ne vem kakšne blazne razlike.
26. mar 2010 15:51
to bi pa šlo, itak bo paradižnik pa paprika , to ma vse nizek gi :) Hvala. Lizzie
26. mar 2010 18:25
evo mene, danes sem tudi jaz po montiju, jedla, sicer ne vem kaj bom imela za večerjo, ker kuha mož
26. mar 2010 19:47
Z: 2 kivija + pomaranča + kellogg's v 0,3% mleku M: ješprenka (malo krompirja in korenčka... šola pač) K: puranji zrezek, goveji zrezek + malo cvetačnega pireja + zelena solata V: jagodeee <3 ju3 pa moram poskusit to sadno pico, tako da bom poročala ;) naj se pa še pohvalim, da sem že 4 dan uspešno na trebušnjakih, kljub depresivnemu vremenu :) mirelca
26. mar 2010 20:11
donat
Z: dva pz mafina, navadni jogurt
M: jabolko
K: fižolova juha s pz špecli
V: špinačni zavitek iz pz vlečenega testa; zelena solata
27. mar 2010 12:56
donat Z: activia in ovseni kosmiči M: suhi marelici K: piščančji beli ražnjič s pršutom, pečene bučke s čebulo, mix solata (rukola, kristalka, popečen olimski sir) V: jabolko Mayisa
27. mar 2010 20:14
sok iz grenivke in pomaranče
Z: jogurt, pz pšenični kosmiči
M: pest oreškov
K: pečena piščančja bedra, gratinirana zelenjava (cvetača, brokoli, šampinjoni) z jogurtovo polivko; zelena solata
V: hrenovka z jajcem, zelena solata
28. mar 2010 7:30
petek: z. čaj, jogurt z ovsenimi kosmiči, m. kava, jabolko k. dve uri na kolesu, nato šampinjoni z jajčevcem in pz testenine. sok včeraj: z. kava, rženi kruh z lahkim sirnim namazom+kumarice k. popečena svinina s čebulo+ajvar+senf+majoneza m. črna čokolada s suhimi slivami v. nekaj koščkov salame+sir danes: z. sok, kava, rženi kruh z lahkim sirnim namazom k.roštilj (če bo še naprej tako lepo vreme) m. melona (ne presladka) v. regrat lp, župca
28. mar 2010 10:51
donat, voda z limono Z: polnozrnata jabolčno skutna pita M: suhe marelice, polnozrnat piškot (očitna potreba po sladkorju zaradi ženskih dni, ojoj) K: mešana solata V: jabolko, mandarine MayisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Ribja juha s testeninami