Jedilniki po montignacu

voda

Z: dva ržena kruhka s pusto skuto in kumarami

M: jabolko

K: paradižnikova juha; hladna pz testeninska solata (pz svedrci, tri barve paprike, kumara, paradižnik, mlada čebula, zelene olive, črne olive, feta sir, limonin sok, malo olja); breskvov kompot

M: mešani oreški

V: pleskavica; paradižnikova solata z baziliko in mocarelo; sir

tulka
dalea izloči:KROMPIR VSAK,BELO MOKO,BELI SLADKOR,BELI RIŽ,PIJ VODO,SLADICE.vse zamenjaj za polnozrnato in od 70% temne čokolade naprej.to delaj vsaj na začetku.pol se pa lahko zafrkavaš mal s hrano,če me razumeš. lp jagodna pita
na začetku gre dol 5 kg,pol pa 1 kg na deset dni.počasi se daleč pride. jagodna pita

voda

Z: /

M: košček sira

K: pz testenine s paradižnikom in bučkami, skleda solate s fižolom

M: kava

M1: kapučin

V: bresvica

MM
Voda, kivi Z: wassa kruhki z marmelado BS, posneto mleko M: košček sira K: pleskavica iz puranjega mletega mesa + kumare in paradižnik M: trdo kuhano jajce V: cvetačna juha Lizzie
čao, spet sem tukaj, nisem bog ve kako pridna,kakor sem bla na začetku.Od januarja sem -9,5 kg, in zdaj se zafrkavam kot pravi jagodna pita.Saj če ostane tako mi je čisto cool. Kako gre pa ostalim? Lep večer _kekec_

kozarec slivovega soka

Z: dva ržena kruhka z namazom iz lahke skute in peteršiljem, kava

M: jabolko

K: goveja juha, dve piščančji bedri na žaru (brez kože), zelenjavna priloga (blitva in stročji fižol)

M: skuta z marelicami

V: omleta s čebulo, česnom in ovsenimi kosmiči ter paradižnikova solata z baziliko; vrstica črne čokolade

tulka

voda

Z: graham žemljice

K: Zeleno kosilo: brokolijeva juha, rižot (basmati riž) z bučko, zelena solata s fižolom.

V: jogurt z marmelado brez sladkorja

Hm... le kam so izginile beljakovine

MM

sreda

voda z mg tableto

Z: pz kruh, rezina pršuta (brez maščobe)

M: lahki tekoči jogurt

K: piščančji ražnjiči, paradižnikova solata z baziliko

V: pz špageti s pestom, zelena solata

četrtek

voda z mg tableto

Z: jogurt z malinami in pz ovsenimi kosmiči

M: trdo kuhano jajce

K: musaka iz melancan in mlete govedine, zelena solata

V: pz palačinka z marmelado bs

petek

voda z mg tableto

Z: hrenovka, sveža paprika in paradižnik

M: lahki tekoči jogurt

K: pečena piščančja prsa, dušen grah, zelena solata

V: solata iz paradižnika, paprike, kumare, oliv in feta sira z grškimi olivnim oljem in grškimi začimbami

Julija
Kivi, voda Z: posneto mleko z ovsenimi kosmiči K: piščančji zrezek v omaki iz paradižnika, bučk in pora V: zelenjavna juha (cvetača, grah, fizol), grška solata Lizzie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti