Jedilniki po montignacu

2 kivija, sok 2 pomaranč, navadna voda Z: kava, wassa kruhki z nutello (marmelada ne gre več) K: domača gobova juha, dušeni goveji zrezki s kuhano zelenjavo (še ne vem kakšno) M: jabolko V: jogurt z ovsenimi komiči Lizzie
Ja, punce se mrom pohvalt, včeraj zvečer nisem posegala po nobeni sladki hrani, bila sem namreč utrujena od službe in se mi ni dalo jest. Z: sok 2 pomaranč in jabolko, cornfleks+mleko M: sadni napitek - kivi+jabolko K: solata s piščancem M: 2 kivija V: segedin Marjanpn
zdravo! Samo nekaj bi vas vprašala, a to velja če skuham mlečni riž iz posnetega mleka in rjavega riža?? _sunny_
Po moje mleko pa riž ne gresta skupaj (po Montiju) ... samo ne me za besedo držat :) Naj rajši še katera druga pove. Lizzie
_sinny_ ogljikovi hidrati in beljakovine še vedno ne gredo skupaj, ne glede na to da je posneto mleko in rjavi riž... škoda res, men bi tud pašalo :) :/ Z: voda z pivskim kvasom + 1 jabolko + 1 pomaranča + pz kruh z marmelado M: jabolko K: mesna štruca z trdo kuhanim jajcem + solata iz korenčka in zelja V: čežana z jogurtom (bom poskusila tulkin recept ;)) mi lahko katera da link samo od kake tabele z živili (glikemični indeks) ka na netu so vse različne pa ne vem katera je prava... hvala :) mirelca
Mirelca če ti gre dobro anglešččina lahko pogledaš kar na uradni Montignacovi spleni strani http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php . Drugače obstaja tudi slovenska verzija http://www.montignac.si/glikemicni-indeksi.html . Jaz se držim kar teh dveh. Joj punce vidim da ene kar malček goljufate in potem meni skomine delate ,... Nutella ,...joj tudi jaz bi jo. Z: marmelada BS, PZ kruh, mleko M: jabolko K: piščanec in špinača V: radič mavrica*

Uh, na pamet težko rečem... se bom malo poglobila.

Ok, dodajam tole: načeloma riž ne gre skupaj z maščobami. Če uporabiš lahko mleko... kaj pa vem, po moje večje katastrofe ne bo, čeprav ni po reglcih. Edino okus me skrbi, ker se divji in rjavi riž ne razkuhata. tulka

Z: pomarančni sok, pz kruh, lahki sirni namaz M: dve jabolki K: kvinoja, zelenjava (narejeno kot rižota), zeljna solata V: sir zavit v pršut in malo popečen, zeljna solata Adrijanam
cedevita, navadna voda Z: pirin kruh, lahek sirni namaz, kava K: tunini polpeti, zelena solata M: navaden jogurt s svežim kivijem V: pršut, sir, olive Lizzie

mavrica, ne se dat.

Meni še danes kuha dragec (beri: pogreje iz skrinje), od jutri naprej upam, da bom na nogah.

tulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti