Pozdravljeni,
Ali mogoče kdo ve, kje se da kupiti takšno stojalo za selotejp in sam selotejp, ki ga uporabljajo v trgovinah na oddelkih z zelenjavo. Z njim nam zaprejo vrečko. Z vsak koristen namig se zahvaljujem. LP Jan
power3
Pozdravljeni,
Ali mogoče kdo ve, kje se da kupiti takšno stojalo za selotejp in sam selotejp, ki ga uporabljajo v trgovinah na oddelkih z zelenjavo. Z njim nam zaprejo vrečko. Z vsak koristen namig se zahvaljujem. LP Jan
power3
13. jan 2009 19:03
Specilaizirane trgovine za trgovinsko opremo, morda bi šlo preko najdi.si. Mamamia
mamamia
13. jan 2009 21:14
Mi ga imamo doma, ga je pred leeeti oče prinesel iz Nemčije. Ko nam je zmanjkalo selotejpa, smo ga nehali uporabljati, tako da mene tudi zanima.
Atina
13. jan 2009 21:43
A je to tisto belo stojalo na katero se da približno pol cm širok trak in je trakov več barv? Deluje pa tako, da vrečko zavijemo in porinemo slozi tako da dobimo nekakšen obroček iz selotejpa? patka
13. jan 2009 23:41
Ja, to je to. Vendar pa se mi ne sanja, kje bi se ga dalo kupiti. [soncnica] jana1
14. jan 2009 0:52
Voila: http://www.petruzalek.si/katalog/pakirni-stroji/drugi-
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 14. jan 2009 00:54:03
14. jan 2009 11:40
Če je to res to kar sem spraševala potem poglej v kakšni papirnici ali malo večjem marketu. Mi ga imamo v službi, pa ga je naš nabavni kupil v papirnici. Videla pa sem ga tudi že v Merkatorju patkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Mini čokoladni hlebčki