Mogoče kdo ve,če je že na kakšnem portalu za lovdanje serija Anica,ki se je predvajala na nacionalki.Na Partisu je ni pa na Emuli je tudi še nisem zasledila.
toppy
Mogoče kdo ve,če je že na kakšnem portalu za lovdanje serija Anica,ki se je predvajala na nacionalki.Na Partisu je ni pa na Emuli je tudi še nisem zasledila.
toppy
1. jan 2009 16:16
Poskusi na Filebits! tatam
1. jan 2009 18:13
Ki se je? A je že konec?
Atina
1. jan 2009 18:16
Jap,je že konec serije,vendar sta jo naši začeli gledati prepozno,oz. zadnja dva dela.Sedaj je pa jok in stok,da bi jo gledali!!! toppy
1. jan 2009 18:41
Mogoče jo ima nacionalka v arhivu na internetu...Strasti so Roncolino
1. jan 2009 19:44
Na Blinku je Anica...sezona 1, epizode 1-10 NaturensGalleri
1. jan 2009 20:14
Punce zlate ste hvala vam.To bo veselje v bajti. toppy
2. jan 2009 20:22
Tudi nasi dve jucki radi gledata so serijo. Ker pa zivimo v Italiji, vidimo slovensko televizijo bolj slabo. Mi lahko, kdo napise, kje tocno dobim te epizode? Hvala! ribica
3. jan 2009 10:07
Anica se začne spet vrteti na nacionalni tv. V nedeljo bo na sporedu 1. del -Anica in materinski dan in mislim, da tam okrog 10-ih. as76
3. jan 2009 11:04
o hvala ti za ta podatek, a mogoče veš kdaj bo na sporedu anica in športni dan femica
3. jan 2009 11:11
Femica in ostali na Blink.si sem si potegnala dol vseh 10 delov Anice in jih zapekla na CD. toppyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Zviti krofi