Kinder maxi king

Pridni punci, res pridni, da sta prevedli!

tulka
Torej: 1. Na dnu pride pečen mlečen riž, na tole namažemo 1/3 karamelne kreme, na to smetano, po tem posipamo še z lešnikovem krokantom, na vrh tega pa položimo vafelj. 2. Na prej nameščen vafelj namažemo 1/3 karamelne kreme,smetano, lešnikov krokant, ter spet vafelj in še enkrat ponovimo 2 točko. Na vrh tega prelijemo s čokolado. Je to prav mišljeno? LP AndrejV
Najlepša hvala punce! Malo me moti tisti riž, a mislite da je kaj vreden tale recept :)? ycrna
Meni se dobro bere... imam rada rižev narastek ;-) ... ni kaj, potrebno bo sprobat! veverica
A je kdo potem naredil? Meni se je pri karameli ustavilo :/ AndrejV
kje se pa da dobit tole karamelno kremo a mogoče kdo ve ? hvala za odgovor sančy
ta pravi recept za Kinder Maxi King : http://www.coolinarika.com/recept/kinder-maxi-king tiara
ooooo nom nom nom nej kdo to sproba pa pove če se splača doma delat.... :D palalačinka*
Kje kupujete lešnikov krokant? Probala sem narediti karamelno kremo, pa mi tudi ni uspela. Nisem obupala, bom še probala! galja
Galja imajo jih v Lidlu. LP breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti