Pišem vam iz Hrvaške, imam procesorja hrane Girmi ,Iskra MGU v 1458; da sem bil kot nalašč za 30 let bi rad kupil plastično posodo, ki sem uničil, hvala ,Jasenka
kjasenka
Vanilijeve rolice
Pišem vam iz Hrvaške, imam procesorja hrane Girmi ,Iskra MGU v 1458; da sem bil kot nalašč za 30 let bi rad kupil plastično posodo, ki sem uničil, hvala ,Jasenka
kjasenka| malipisker je napisal/a: |
| Ojla! Za tiste ki še kaj rabite imam še doma kar nekaj pokrovov, nožev , posod in mislim da še 2 nosilca in vsega tega "klumperaja za ta multipraktik... samo vlači se mi po kleti... Če komu pride kaj prav...
|
KOr reden obiskovalec Centra ponovne uporabe sem opazila košaro, v kateri so metlice in podobni deli gospodinjskih strojčkov. Predlagam, da navlako ponudite njim, marsikdo bo vesel, če bo našel kak del. HVala v njihovem imenu.
F r i n aRabili smo nov nosilec za multipraktik, kajti noben nov multipraktik se ne more kosati z Braunovim, ki dela ze 30 let! Na sreco smo našli na Kulinarika.net kontakt od g.Jožeta z Dolenjske, tako da že veselo sekljamo in mešamo!
Včeraj se je pokadilo, poslovil se je moj MGU 0702. Ker imam še vse priključke v brezhibnem
stanju, me zanima, če ima mogoče kdo za prodati enak model. Pišite na zasebno sporočilo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Moj domači kruh