Dušeno rdeče zelje
Uh, rebecca... Na tvojih linkih pa še jaz dobim kakšno idejo.... Hvala ti!
Reca, res škoda, da nisi mogla posredovati pri uničenju "dragulja", ki ga je ustvaril tvoj dedek...
Takšnih primerov je ogromno.
Rezljani obodi, okvirji na slikah, stopniščne ograje,... to je pesem za moje oči.
Ravno včeraj sem v Dobrni, kjer je trenutno moj tast, opazila pred vhodom v restavracijo rustikalno vitrino, ki je prav lepo izdelana (zgornji rob nad steklenimi vrati vitrine je izrezljan-rezbarija), vendar pa je nekdo dal na vrh te vitrine dva palčka rdečo-bele barve, izdelana iz blaga, volne in kartona, katerima nogice visijo čez to rezbarijo. Dvignila sem jima nogice, da bi si ogledala celoten vzorec, pa se opazila, da je nekdo pritrdil nogice in šal teh palčkov s spenjalnikom na vitrino (na sredino rezbarije)... ![]()
.
Evo, še eden dokaz, da tisti, ki imajo neko umetniško tvarino, delajo z njo, kot da je z neba padla.
No da bom še jaz dodala kaj, da bo iz teme-malo
Pri meni doma je zelo veliko starih stvari in ko sem hotela, da bi zadeve restavrirali in popravili, je to tako drago, da najbrž ne bo šlo.Sama se ne počutim toliko sposobne, da bi lahko popravila , dati drugemu pa ne znese. Domačim te starine ne pomenijo veliko. Vendar bo usoda zanje najbrž zelo grenka.
Problem starih predmetov je predvsem v tem, da je njihovo vzdrževanje zelo drago, zato jih večino žalostno konča.
lp
mizarkaSe strinjam z Reco. Na bolhi se prodaja nekaj lepih stvari:
http://www.bolha.com/index.php?search=starine&
Če ti ni škoda prodati, daj v oglas. Mogoče narediš komu veselje.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Zviti krofi