Serviete - papirnati robčki

mogoče ti kaj pomaga http://servetke.moj-album.com/ anaeva
Alma, ko sem jaz zbirala prtičke, mi mama ni čisto nič pomagala. Kaj današnji otroci ničesar ne znajo narediti sami. Sem mislila, da se to dogaja samo v Ameriki. Pa brez zamere. Vanja
Včasih smo papirnate serviete zbirale punčke, sedaj pa je to očitno enakopraven hobi. Ravno pred kratkim se "porabila" nekaj lepih – pisanih serviet. Bom pobrskala, če imam še kakšne ostanke. Pošlji naslov.
Vanja_v_ZDA je napisal/a:
Alma, ko sem jaz zbirala prtičke, mi mama ni čisto nič pomagala. Kaj današnji otroci ničesar ne znajo narediti sami. Sem mislila, da se to dogaja samo v Ameriki. Pa brez zamere. Vanja
ALMA ???? Ne vem komu je namejeno to , če je meni ti sam povem ...Tebi tvoja mama ni pomagala zato ker ve zakaj ni hotla , jaz pa svojem otroku želim pomagat , zato ker vem zakaj mu pomagam . Pa prosim da negativne komentare zadržite ga. Vanja zase .Če pač nočete pomagat je to vaša stvar , so pa osebe ki radi pomagajo in sem jim zelo hvaležna. Aja pa brez zamere ELMA Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 12. dec 2008 22:53:08
rdkapica je napisal/a:
Včasih smo papirnate serviete zbirale punčke, sedaj pa je to očitno enakopraven hobi. Ravno pred kratkim se "porabila" nekaj lepih – pisanih serviet. Bom pobrskala, če imam še kakšne ostanke. Pošlji naslov.
Sem vam poslala ZS Še enkrat Hvala lepa ELMA Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 12. dec 2008 22:38:36
ELMA je napisal/a:
Ker je moj sinek začel zbirat serviete -papirnate robčke , sem se odliočila da vas prosim če mate kakšno doma in bi podarili mojem otroku ...

Hvala vam

Temo je spremenil(a) ELMA dne 12. dec 2008 11:37:02
In kaj ti ni jasno , to ker nisem napisala da naredijo slike in rastavo in denar ki ga starši dajo za slike grejo v dobrodelne namene . ELMA

Kam pa naj pošljem?

Kyara
Kyara se, vam poslala ZS ELMA
Kyara sem vam odgovorila na ZS , oprostite ker sem vam 2x napisala naslov ... Vam da me boste razumela . Hvala lepa ELMA berny - imate ZS Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 13. dec 2008 16:30:06
http://www.podarimo.si/21749-papirnati-serveti anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti