Mi lahko da gdo dober recep ,najbol enostaven za peko kruha in zakaj mi rata skorja trda pri kruhu ko je pečen , pa en dober recept za parkelje in miklavže
Hvala
kuha
Mi lahko da gdo dober recep ,najbol enostaven za peko kruha in zakaj mi rata skorja trda pri kruhu ko je pečen , pa en dober recept za parkelje in miklavže
Hvala
kuha
22. nov 2008 16:16
pa v zgornjem ( ali kateremkoli ) receptu ne pozabit lonček z vodo.
ežoj
23. nov 2008 12:41
Pečen kruh pokrij s kuhinjsko krpo in se bo skorja zmehčala,nikoli ne dajem lončka z vodo,pa je skorja mehka. lp goga
23. nov 2008 12:57
Moj oči velikokrat peče kruh. Vedno da v pečico posodico z vodo in takoj pečen kruh zavije v cunjo. Pa pazi, ker cunja ne sme dišat po mehčalcu, ker se kruh navzame vonja. Mene to zelo moti.
MM
23. nov 2008 17:53
Morska medvedka res je tako.Kako dolgo sem bila huda na moža,češ da prijema kruh z rokami od losiona po britju....predno sem poštudirala na mehčalec.Jaz kruh tudi zavijem v krpo in čez dam še vrečkico.Super mehka skorja. petardica
23. nov 2008 20:32
Hi! Pečen kruh namažem z maslom in skorja se lepo zmehča. LP vdolin vdolin
23. nov 2008 20:51
Nikdar ne dam v pečico vode, ko je kruh pečen, ga zvrnem na rešetko in pokrijem z enim bombažnim prtom, namenjenim le za kruh. Skorja je trda, ko gre kruh iz pečice, v parih minutah pa postane mehka.
Morda predolgo pečeš...jaz pečem bel kruh na 200 cca 45 minut, črnega pa prvih 15 minut na 220, nato zmanjšam na 200 in pečem še pol urce.
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom