Kateri likalnik?
likalna deska z ogrevanjem je tudi ful dobra zadeva
harmonika
Likanje si morate uredit tako, da to predstavlja užitek. Zaradi tega poprosite nekoga, ki v likanju neizmerno uživa, naj pove kako je uredila mizo in kakšen likalnik uporablja. Takšnih žensk ( ne dvomim ) je veliko, ena od njih je Ognjič, lepo je prosite naj vam razloži.
.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima kdo izkušnje s parnim likalnikom rovus?
roznik
Sama imam likalno postajo Kercher,ki sem jo kupila pri Hoferju.Sem maksimalno zadovoljna.
kalcicl
Jest tudi!!! Pa sem tudi zelo zadovoljna....
barbyslo
| andrejka je napisal/a: |
| Mene pa zanima, ali obstajajo likalne postaje, da ti ni treba držati prsta nonstop na gumbu za izpust pare in da niso pretežki. Cinci, oprosti, ker sem se vrinila s svojim vprašanjem, ampak mogoče pridejo informacije prav tudi tebi. |
| ežoj je napisal/a: |
Likanje si morate uredit tako, da to predstavlja užitek. Zaradi tega poprosite nekoga, ki v likanju neizmerno uživa, naj pove kako je uredila mizo in kakšen likalnik uporablja. Takšnih žensk ( ne dvomim ) je veliko, ena od njih je Ognjič, lepo je prosite naj vam razloži. |
Pozdravljeni !
Včeraj sem na TV zasledila reklamo za parni likalnik Rovus ( Top Shop ).
Reklama me je navdušila za nakup tega likalnika.
Zanima me, če ga že ima kdo od vas in vaše izkušnje z tem likalnikom.
L.p.
funuk11
Tudi jaz kupujem nov likalnik na paro. Kakšnega mi svetujete, ima kdo sveže informacije, kateri je v redu? Prosim za pomoč in hvala!
leny
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Cheesecake

Rumove kocke