Moj vrt
Paradižnik mi je začel pokati, kaj lahko storim?
Mygrace
Moj je pa kar čist mehek ratav in tak voden, kot bi pomrznil.
irena66Saj se nisem mislil več oglašati zaradi krokodilov, pa je le nekaj novega:
poglejte sliko: okrog vode na nekaterih mestih sploh ni trave! Po moje so tudi veliki krokodili tam in verjetno po noči gredo ven iz vode in pomendrajo travo. Bom mogel bit previden!
![]()
ežoj
Ma dej, a nisi nikol gledal Nešnl Đeografik? To ti Kulinaričarke ponoč pomendrajo!
MygraceMoje vprašanje glih ni za tukaj ampak vseeno, na begonijah v koritih na oknih sem našla mejhne sive gosenice, ki mi žrejo cvetne popke. Ok kod so se vzele? Cele poletje so bile rožice lepe in zdrave.
Iz
, Buča.Če se ne motim, bo to metuljček cekinček.Če ti ne boš prej poškropila tvojih rožic.Pripravkov koliko hočeš, od naravnih do kemičnih...od rok do škarij....
Zdaj veš, kako so gojitelji krizantem veseli, ko se pojavijo v rastlinjaku na cvetih.![]()
Lep pozdrav ! Sem nov na forumu in nisem ravno vedel kam umestiti tole moje vprašanje, objavil sem ga že v temo 'soja v zrnju' pa so me napotili sem ;) torej :
Odločil sem se, da bom v naslednjem letu sam začel pridelovati sojo. Setev, pripravo zemlje, obiranje sem več ali manj naštudiral, upam da se bom na kakšne težave lahko obrnil tudi na tem forumu, obenem pa se priporočam, ker bo v kratkem čas žetve, če ima slučajno kdo že več let svoje sojino seme, da bi mi odstopil nekaj plodov za mojo setev naslednje leto, saj bi le tako lahko posadil tisto pravo 'gensko čim manj, ne že ne spremenjeno sojo' ki je tako popularna, in če sploh še obstaja.
pozdrav !
odleriscooler
olderiscooler
takole,
bila na obisku pri mami in tam so gosenice napadle paradižnik 

klavdija
če koga zanima, ima veliko rožic - modrih lampijončkov, ki odganjajo mrčes
tukaj nekaj o njej
http://www.kraeuterallerlei.de/die-blaue-lampionblume-ein-du
http://www.griechische-pflanzen-und-samen.de/Blaue-L
tale je pa ena od maminih

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Tarte tatin z jabolki

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako