Sodelovanje v reviji

Novinarka  

član od: 14.11.2008

sporočila: 1

tema odprta - 14. nov 2008 0:37 | ogledi: 1.566 | odgovori: 12

Pozdravljene kuharice in kuharji!

Bljiža se mesec December in z njim polno dobrot, ki jih bomo napekli.

V reviji (ne bi javno omenjala ime), bomo predstavili tudi nekaj receptov peciva in zanima me, če bi kdo želel sodelovat.

Potrebujemo torej recept in sliko izdelka.

Vesela bom vašega odziva.

Pozdrav,

Novinarka

Novinarka

perpetua  

član od: 11.10.2008

sporočila: 338

14. nov 2008 0:47

...ne bi javno omenjala imeNA... oprosti, morala sem Vse dobro! perpetua

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

14. nov 2008 5:47

A ni bila ena čisto podobna prošnja že pred dnevi??

Cila

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

14. nov 2008 7:26

Mene pa zanima, če naša Anja že kaj eksperimentira za sajvsivestekatero revijo

magnolija  

član od: 16.4.2006

sporočila: 688

14. nov 2008 7:54

Cila je bila ja. in vse so nekam hudo anonimne. magnolija

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

14. nov 2008 8:28

Poskusiti ni greh, ne? Atina

Novinarka  

član od: 14.11.2008

sporočila: 1

14. nov 2008 8:33

Se opravičujem dekleta. Navadno imam z sodelovanjem same dobre izkušnje, ker si veliko ljudi želi sodelovati. Je pa res, da sem na vaš forum, o kulinariki, zašla prvič. Glede na tematiko spletne strani, sem bila prepričana, da se bo javilo več navdušenih kuharic. Dopisali bi tudi ime vaše spletne strani, kar pomeni brezplačno reklamo. Nič hudega, motiti se je človeško :) Vse dobro, Novinarka Novinarka

alibaba  

član od: 4.12.2007

sporočila: 328

14. nov 2008 8:44

Oprosti, novinarka, ki piše za revijo o hrani in je šele "zašla" na najbolj znan kulinarični portal v Sloveniji... Pa - ker si ravno noviarka: " omenjala imena" se reče... Pa forumaši od tega, da se ime spletne strani pojavi v reviji, nimamo prav nič, veš?! Mal nekam mi gredo izjave v stilu "ne bom javno omenjala imena", pa najsi gre za grajo kakšne gostilne ali priporočilo čokolade, iz katere se naredi res odličen preliv za torto! Če stojiš za tistim kar rečeš, lahko izpostaviš ime! alibaba Sporočilo je spremenil(a) alibaba dne 14. nov 2008 08:45:36

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

14. nov 2008 8:57

Če bi edicija imela manire in bi mislila resno, bi vzpostavila kontakt z našimi vrlimi uredniki in moderatorji in bi se korektno dogovorili za kakšno skupno akcijo. Tako se namreč dela med spodobnimi in v poslu korektnimi ljudmi. Ostalo so pa že kolegice povedale in nimam kaj dodati. Vendelina jr.

Svetla  

član od: 15.5.2007

sporočila: 38

14. nov 2008 9:09

Ojej, novinarka - v tvojem kratkem sestavku mrgoli slovničnih napak, še posebej v drugem. Kar, seveda, napeljuje k misli, da nisi verodostojna. Prav, skleniva posel: ti povej, v kateri reviji bodo prispevki objavljeni, jaz ti pa povem nekaj originalnih receptov. Ok? Svetla

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

14. nov 2008 9:12

Novinarka je napisal/a:
Bljiža se mesec December in z njim polno dobrot, ki jih bomo napekli.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------V reviji (ne bi javno omenjala ime),
V bistvu je december že skoraj tu, veliko "decemberskih" revij je že na trgu... Ali boste revijo izdali TEGA decembra? Ker se mi namreč zdi malček pozno zdaj šele iskati nekoga, ki bi mogoče nekaj spekel in poslikal....No, ne spoznam se toliko na založništvo, mogoče vam pa uspe... Če nočeš povedati kdo si in za katero revijo zbiraš gradivo, kako bom pa vedela komu bom šenkala moj recept in slike? No, jaz mislim, da ni treba delati akcije z uredniki in moderatorji, mogoče bi bilo dovolj le vabilo k sodelovanju, seveda s podatki, s kom naj bi sodelovali. matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti