Kaj pa tvoj proizvajalec pravi da naj bi uporabljali za ciscenje?
the tina
Kaj pa tvoj proizvajalec pravi da naj bi uporabljali za ciscenje?
the tinaDolga leta sem uporabljala čistilo za steklokeramiko.Potem pa ugotovim, da čistilo, ki ga imam za zepterjevo posodo velja tudi za steklokeramiko.Sedaj čistim s tem in je ok.Se pravi eno čistilo za dvojni namen.
dari
Jaz imam tudi steklokeramično ploščo s kombinacijo plina. Enostavni madeži se lepo sperejo z gobico in detergentom in nazadnje s papirnato brisačko. Ne morem pa prehvaliti dr. Beckamnn tekoče čistilo za steklokeramične plošče, steklo se čudovito sveti. Vsekakor pa trdovratne madeže naprej navlažim in malo pustim in očistim s strgalom.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiEnako čistilo kot Trixi uporabljam 1-2 x tedensko - po potrebi. Vmes pa počistim z gobico, malo razmaščevalca in gre. Če je pa plošča lisasta pa malo stelexa, pap. kuhinjsko brisačko v roke ali pa krpiso iz mikrovlaken in gre.
tedykako mleko kepi in pride na steklokeramično ploščo takoj odstranite lonec in na vročo mleko oz. ploščo posujete sol ta bo popila mleko in smrad ko se ohladi plošča pa postrgate s strgalom za steklokeramično ploščo.
lp
martina.pridnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Pure testenine z dimljenim lososom