Novost: nove vrste iskanja

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

tema odprta - 1. feb 2003 19:54 | ogledi: 4.287 | odgovori: 3

Danes pa novost za vse člane KulSlo, nekaj več pa za naročnike Plus paketa:

1. NAROČNIKI PLUS PAKETA: Na portalu poleg teksta, kjer piše, kdaj ste nas zadnjič obiskali imate naročniki Plus paketa link na hitro prikaz VSEH novosti na Kulinarični Sloveniji. Zadnje novosti se vidijo tudi na Portalu, toda če nas ne obiskujete ravno vsako uro je kmalu vse v zvezdicah. S klikom na VSE novosti od zadnjega obiska pa lahko hitro in pregledno vidite vse, kaj je novega.

2. ČLANI KULSLO: Na portalu poleg teksta, kjer piše, kdaj ste nas zadnjič obiskali imate člani KulSlo link na prikaz vseh novosti v zadnjih 24 urah. Tako ni treba iskati, kaj je bilo v tem času novega. Prikažejo se vam VSI zadetki, ne le eden, vendar le, dokler iščete le po datumu, ne pa tudi po ključnih besedah.

3. VSI IMATE: Prikaz datumskih novosti je v bistvu poseben način iskanja po splošnem iskalcu. Enake rezultate lahko dobite tudi, če v iskalcu ne izberete ključne besede in izberete le naj se prikazujejo zadetki zadnjih 24 ur, zadnjega tedna in zadnjega meseca (Plusi imajo tudi novosti od zadnjega obiska).

Iskalec je torej prenovljen, popravil sem mnogo hroščev sortiranja in prikazovanja, pri rezultatih lahko sedaj tudi ponovno iščete brez da bi šli eno stran nazaj... Obstaja tudi drobna možnost, da kaj ne deluje kot bi moralo, tako da pišite, če komu kaj ne deluje.

Uporabo je težko natančno opisati, najbolje je, da poskusite, saj ni tako težko...

Morda pa Bojan kaj bolje razloži, jaz sem bolj tehnik tukaj , se ne izražam dovolj uporabniku prijazno. Bojan?

No, pozdrav in sončno nedeljo želi vsem

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

3. feb 2003 12:47

Dopolnilo: Naročniki Plusa, ki imate vključene dodatne zvezdice imate hitri link na vse novosti od zadnjega brisanja, ostali pa imate hitro link na portalu za novosti od zadnjega obiska. Seveda lahko v iskalcu določite tudi drugo možnost oz. druge možnosti, kot je iskanje po zadnjih 24 urah, 7 dneh, mesecu dni... Še kakšna želja ali ideja? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

hana  

član od: 31.8.2001

sporočila: 88

4. feb 2003 7:24

Moram rečt, da mi je ta stran vedno bolj všeč. Jernej in Bojan se res trudita in nas razveseljujeta z vedno novimi priboljški. Lp, Andreja

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

5. maj 2003 15:01

Odpravljen je hrošč, pri katerem splošni iskalec ni našel recepta, če je bil le ta starejši kot 1.1.1999, teh je kar 144! Sedaj iskalec najde vse zadetke po splošnem kriteriju... Za napako se opravičujemo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti