Pozdravljene!
Nihče me ni pogrešal! Sem bila kar dolgo bolna, doma brez računalnika, sem pogrešala forum.
Moja teža še kar stoji na enem in istem mestu, prehranjujem se pa po vseh pravilih. Sem se sprijaznila in sem tudi še kar zadovoljna, kljub vsemu sem shujšala približno toliko, kolikor sem želela, pa tudi počutim se dobro. Zdaj bo kmalu lepše vreme in daljši dnevi, več možnosti za gibanje na zraku, pa bomo postavo še malo učvrstili, a ne?
Zdaj pa prosim za pomoč! Svetujte mi. V petek ponoči odpotujemo, predvidenih 10 ur vožnje. Jasno mi je, da se med potovanjem in tudi na samem kraju dopustovanja, ne bom ravno mogla držati vseh pravil prehranjevanja, vendar, če ima katera podobno izkušnjo, naj mi svetuje, kako naj naredim najmanjšo škodo. Za sadje mi je jasno, vzela ga bom veliko, in to takega, ki je obstojno za več dni (jabolka, hruške, pomaranče), kaj pa ve predlagate, kaj bolj obstojnega za v kako shranjevalno posodico pa hop v avto in s seboj na pot.
V petek imam sicer sadni dan, ker pa se dobro poznam, vem, da delovnega dne, še zadnjega pakiranja v kufre in v avto, 10 ur nočne vožnje (med katero sigurno ne bom spala, ampak bom budna in bom kontrolirala šoferja, da ne zaspi za volanom....), samo na sadju ne bom zdržala.
Dobrodošli vsi nasveti!
Ciao in lep dan vsem.
TanjaG.