Juhu!
Joj, jaz sem tko srečna

, ker se kilogramčki res topijo! Sedaj sem pa še bolj navdušena, ko sem videla kake slastne jedi so dovoljene - dobila sem namreč knjižico od Rine. Res da ni nič posebnega, ampak kašni recepti so pa res prava poživitev prehrane. Pri nas doma so navdušeni odkar sem na dieti (moški del ne!), ker sem že pravi strokovnjak v pripravi zelenjave! Zaenkrat imam še veliko motivacije na zalogi za tole dieto, samo včasih je pa vseeno malo krize. Sploh te dni (PMS) samo iščem po omarah - nič ne pojem. Najbolj pa se mi domači smejijo, ko pridem v kuhinjo in vse prevoham, potem grem pa ven, ko jejo kaj "pregrešnega".
Pa še malo pojasnil za Reni: sira lahko poješ v velikosti oz. teži mesa na B dan; zelenjavne omakice na Š dan lahko vsebujejo vso zelenjavo + grah ali fižol, ki sta dovoljena samo na ta dan; sadje je dovoljeno za malico, če drugače ne zdržiš; jesti pa moraš zajtrk-sadje, po 12h pa kosilo in nato še večerjo, ki je ista kot kosilo, samo pol manj in brez kruha; predlog za Š dan - solata z rižem, zelenjavni sendvič, zelenjavna rižota,...
Lep pozdrav od vedno lačne!