Pozdravček,
A mi lahko kdo pove, kje dobim kake lepe lončene posode za npr. prebrance,....
Hvala
Clody
Pozdravček,
A mi lahko kdo pove, kje dobim kake lepe lončene posode za npr. prebrance,....
Hvala
Clody
6. okt 2008 8:50
Trenutno jih ima Špar na smrekice, so sicer glazirane na belo, a so kar čedne, malo poglej v njihove reklame. Drugače jim imajo pa tudi na Starem trgu v Ljubljani v trgovini z spominčki, a so kar drage. Malčica
6. okt 2008 9:07
Sama sem rjav komplet lepih glinenih kupila v Merkurju, mislim, da jih imajo v stalni ponudbi. Vidiš jo pa lahko na fotografiji pri tem receptu: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6257 Se mi zdi ravno pravšnja porcija, naenkrat v pečico jih lahko daš tudi več... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 06. okt 2008 09:10:17
6. okt 2008 9:13
Tudi v Leclercu jih imajo, pa pri zasebnih lončarjih. Mamamia
mamamia
6. okt 2008 14:33
Lončarstvo Nosan pri Ribnici. 051 332 667 prozman
6. okt 2008 18:23
po novem jih ima tudi pošta Slovenije anaeva
6. okt 2008 19:29
Jaz prisegam na domače proizvajalce glinene posode in se povsem strinjam zs prozman. Sicer se lepe stvari dobi v trgovini Dom in še ena trgovina je v BTC-ju v hali A. Pozabila sem katera trgovina je to, a se že v izložbi vidi, da je malo posebna in da nudi izdelke domače obrti. Ti izdelki so sicer nekoliko dražji se mi pa zdi, da je njihov čar neprecenljiv napram kitajski robi. lp Vesna
7. okt 2008 10:43
Daj povpraševanje na E-mail fiducia.dejan@siol.net za Terre kozico z ročajem. Imajo več velikosti in so zelo lepe in tudi kvalitetne. Jih imam sama doma. Naj ti pošljejo slikce. L.p.
Lejla13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Tajska rdeča curry pasta