Lazanja iz palačink

Na sliki so nekakšni specialni ruski vrabci, ki skos neki rovarijo po travi. Kaj pa če so ti vrabci selivke, in so se pri tebi ustavili na poti v tople kraje. Mal jih posluši, če čivkajo po rusko
.
Mijamarija, res je najbolje, da se obrneš na dobavitelja trave.
Mislim, da ima MamaF kar prav. Travo najverjetneje uničujejo deževniki, vidiš pa le kose, ki jih ven vlačijo. Pozorno poglej oguljene dele, če boš tam opazila majhne "špagetaste" kupčke zemlje. To so produkti deževnikov. Zelo radi se zaredijo v vlažni in zbiti zemlji, idealna za njih je pognojena in pohojena trata. Če je tako, si kosom lahko kvečjemu hvaležna.
Prisotnost deževnikov se opazi tudi, če sproti ne grabimo listja in potem na lepem opazimo, da so posamezni listi postavljeni pokonci in zavrtani v zemljo.
CilaVendelina,
posneto v Moskvi, pred Jaroslavsko žel.postajo ( postaja, širok pločnik, parking za taksiste, cesta, travnik, tramvajski tiri, cesta.......) tam sem iskal mesto za slikat jarosl. žel. postajo.
ežojEvo, tukaj so vrabci na travniku desno:

Jaz bumbar, namesto da slikam dekolteje, slikam vrabce.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Sladki rogljiči