10. feb 2009 13:35
nasproti banke Slovenije,natančneje Nebotičnik v Lj,v pritličju,mislim,da je zraven DZS ali neka druga papirnica tja sem včasih nosila kopirat načrte in izdelovati vezave anaeva
10. feb 2009 13:35
nasproti banke Slovenije,natančneje Nebotičnik v Lj,v pritličju,mislim,da je zraven DZS ali neka druga papirnica tja sem včasih nosila kopirat načrte in izdelovati vezave anaeva
10. feb 2009 16:47
V mojih študentskih časih je bila za take stvari "tata mata" fotokopirnica Zebra v Lj. - najprej na Židovski stezi, pozneje v novih prostorih na Vegovi (ali Gosposki) - vsekakor blizu Križank in Nuk-a. Upam, da še dela. mamaF - Mojca
10. feb 2009 17:45
http://www.myheritage.com/ Jaz ga delam s pomočjo tegale programa - različno lahko oblikuješ, dodajaš fotografije, printaš... super je
10. feb 2009 18:10
mamaF, pridi enkrat v naše lepo mesto, da boš videla, kaj še dela in kaj je zaprto....
10. feb 2009 21:41
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| mamaF, pridi enkrat v naše lepo mesto, da boš videla, kaj še dela in kaj je zaprto.... |
30. okt 2009 20:38
ojla, jest tud delam družinsko drevo in iščem kak iskalnik podatkov s katerim bi si pomagala naredit drevo (razen brother´s keeper). če kdo kej pozna bi bla zelo vesela. LP anjacerneKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Jabolčne kremšnite