Kleklanje

imam eno čudno prošnjo, ampak vseeno, probat ni greh...

zadnjič sem videla klekljano slikico v steklenem okvirju, na črni podlagi. Bilo mi je tako lepo da sem rekla, da bom nekoč tudi jaz imela nekaj takega v kuhinji ali dnevni sobi in sedaj sem videla vaše umetnije, pa bi prosila, če ima katera kakšno klekljano stvar, da mi jo proda ali pa se lahko zmeniva za kaj drugega...

Lepo prosim za pomoč, ker imam sama dve levi roki za pletenje kaj šele za kleklanje.

Hvala in lepo se imejte

ariella

Takšne slike dobiš v knjigarni od Mohorjeve družbe - npr. v Celju. Pa na obrtnem sejmu, ki bo te dni jih bodo tudi imeli. lp, vanjatajnsek
ne slike, jaz bi rada pravo čipko v okvirju ariella
Ariella-3, čipko ti laho zrihtam jaz.Kaj bi rada rožo, .....? Povek motiv pa ti pošljem. V okvir boš pa sama dajala. Lepo in radi se imejmo ursa40
kot sem rekla: čipke so mi tako lepe, da ni niti tako pomembno kakšen vzorček je - vsaj mislim, da v kuhinjo paše vsakršen, čeprav,... čipk v obliki sadja pa še nisem nikjer zasledila, ampak je s tem najbrž preveč dela ariella

Za v kuhinjo bi pasal vzorček čajnika in dveh skodelic.Meni ga je izdelala mamica, vendar ima trenutno težave z roko, tako, da ti ne bi upala nič obljubljati.Lahko pa se obrneš tudi na Kleklarsko društvo v Žireh .

mizarka
moja mami pa je naredila marijo ki v naročju drži jezusa! podlaga je črne barve thugica
Ariella_3, kontaktiraj z ribo-ribico! Očitno je huda mojstrica za klekljanje. Poglej njen album, mogoče kaj od tega tudi prodaja. http://www.kulinarika.net/album.asp?hash=04b31mou377813 mamaF - Mojca
Sem našla še en hecen forum, kjer Idrci razpravljajo kaj je prav: kleklni ali kleklji? http://www.idrija.ws/PNphpBB2-viewtopic-t-347-post mamaF - Mojca
hvala vsem za nasvete ariella
jest sem par minutk iz Idarje pa lohk pogledam za kakšen vzorček ,al pa gotov izdelek,vse ostalo pa se lahkon zmeniva na ZS jampina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti