Radi bi kupili mladiča Bernskega planšarja iz dobrega gnezda, ni pa nujno z rodovnikom. Mi lahko kaj priporočite, oziroma imate morda sami takšnega psa pa prosim kaj povejte o njem
Hobotka
Radi bi kupili mladiča Bernskega planšarja iz dobrega gnezda, ni pa nujno z rodovnikom. Mi lahko kaj priporočite, oziroma imate morda sami takšnega psa pa prosim kaj povejte o njem
Hobotka
2. sep 2008 22:11
Na tem linku lahko najdeš veliko zanimivih informacij; tako legla, kot tudi izkušnje lastnikov in čvek na forumu: http://www.mojpes.net/modules/pasme/index.php?id=18 magnolija
3. sep 2008 8:31
Pozdravljena. Moja najboljša prijateljica ima Bernskega planšarja, čistokrvnega, nima redovnika. S svojo lubico mata mladiče stare 5 tednov. Če bi si želela imeti, me lahko kontakrtiraš. Za oddajo bojo 1.10., koliko jih je že oddanih ne vem še. Bernski planšarski pes je v osnovi planšarski pes. To pa pomeni, da je včasih ta pes bil za pašo ovc. Prvo kar moraš vedeti, če želiš meti takega psa, nikakor ne pomisli na "ketno" in samoto. To je zelo družaben in družinski pes. Kar se tiče podobe ti je najbrž znan. Učljivost je dobra. Sama sem jih veliko videla v pasji šoli z mojim kosmatincem.To je pa najbolj pomembno. S svojo voljo in delom boš oblikovala psa. Rad ma otroke, je prijazen. Karakter psa te nima kaj skrbeti, menim da boš zadovoljna. Sama pojava je pa tud prisrčna, sama pravim, da ma belga slinčka :) To je to z moje strani. Lep dan s kosmatinci Vam želim... *T*A*N*J*A*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Pustne miške