Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
| Doban je napisal/a: |
| Jaz mislim, da kaj dosti ne prebereš, saj navsezadnje Gorenjeve pomivalne stroje dela Bosch, prodajajo jih pa pod Gorenjevo blagovno znamko, ne vem kako je z ostalimi zadevami... Jaz se navadno odločam po dodatnih funkcijah, ki jih imajo in ki jih uporabljam.. Sicer je v kuhinji vse Gorenjevo, razen indukcijske plošče, pralni stroj pa je Electrolux. Vse dela OK in sem z izbiro zadovoljna. Simona |
Doban, naša sodobna Gorenjeva elektronika (seveda še vedno dela, da nebo pomote, a ne pri nas, temveč pri Vesnini mami), je še vedno samo Gorenjeva, takrat Bosch ni imel še ničesar zraven. Problem pri vsej tej elektroniki je v tem, da enostavno nekaterih delov stroja ne morejo narediti tako močnih, da bi npr. prenesli toliko in toliko 1600 obratov centrifuge. Pač začnejo crkovati, s tem so zlasti mišljeni ležaji. Samo ponavljam besede serviserja.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Pohorska gibanica