lep pozdrav. a slucajno ve kje je kakcen salon za striženje psov
bb.kuhar
lep pozdrav. a slucajno ve kje je kakcen salon za striženje psov
bb.kuhar
17. avg 2008 14:21
V Čatežu pri Brežicah. Tja sem jaz vodila svojo pudlco. Je precej draga, a zelo lepo postriže. Drugače pa vem, da je tudi v MB, zagotovo tudi v LJ.
17. avg 2008 15:35
V Ljubljani, v Šiški blizu Tivolija, imenuje se Kosmatinček http://www.kosmatincek.si/pasji_salon.html katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
17. avg 2008 15:41
Bi bilo fajn, če bi vedeli, v katerem koncu Slo ga iščeš.
Loni Makaroni
17. avg 2008 20:06
Se mi zdi, da je to tisti možakar iz tvojega konca, ki se je ustrašil in ni prišel na vaše srečanje (tisto z roza barvo), prej je imel en drug nick.
Aha, mi je kliknilo, žigec je bil včasih.
Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 17. avg 2008 20:33:08
17. avg 2008 21:44
bb.kuhar je napisal/a: |
lep pozdrav. a slucajno ve kje je kakcen salon za striženje psov bb.kuhar |
8. okt 2008 7:02
Da ne odpiram nove teme bom kar tule vprašala. A ima katera izkušnje s prehladom psa,kakšni so znaki... petardica
2. dec 2008 13:26
SALON ZA STRIŽENJE PSOV V KRANJU se imenuje Šapca. telefonska št. salona 041/274-159. strižejo vse vrste psov od XS do XXL po standardih in glede na željo lastnika. opravijo vse, od A do Ž. Tudi sprehajajo pse in ostrižejo pse na domu ali pa poskrbijo za prevoz od doma do salona.
2. dec 2008 13:28
Oglasi za te storitve so praviloma v reviji Kinološke zveze Slovenije.....Pa mislim, da imajo tudi svojo spletno stran, povprašaj tam. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Srbski pasulj