Kje naročiti erotično torto?

pOZDRAVLJENI,

zanima me, kje v ljubljani pečejo erotične torte???

želimo si naročiti torto v obliki češplje ali pa ženskega akta, prsi..za fantovščino??

HVALA ZA NASVETE....

lp,

Mateja

pa.- če se najde kakšna mojstrica ali mojster, ki bi mi jo spekel doma, bi mu tudi bila zelo hvaležna......

matejka27

Včasih je v naši slaščičarni delal zelo dober slasčičar, ki je pekel zelo krasne erotične torte...Sedaj dela na šoli v Ljubljani, kjer uči slasčičarskih mojstrovin tudi mlajše in mogoče po naročilu naredi tudi takšne torte. Vendar bi ga morala vprašati...Če si zainteresirana, ti lahko pošljem njegovo telefonsko številko in se kontaktiraj z njim. Lp, angie.orhideja
Čao, Slaščičarstvo Martina, Trebeljevo. Pa še dosti drugih slaščičarn tudi v Lj, malo posurfaj.... Še boljše pa bo, če spečeš sama, saj zizike ni težko naredit. Lep pozdravček, S.

Jaz pa ravnokar delam torto-penis ;)

lp Bojana

kot je napisala Anomis ziziki pa ja ni težko naresti :) jaz sem  jih delala že 3x :)

in če bi bila v lj. bi ti jih z vesljem naredila, žal sem predaleš .... mogoče kdaj drugič...

http://www.moj-album.com/album/9903995/?stra

lp

Pitončica
Pitončica, mene pa zanima, katere barve si zmešala, da si dobila barvo kože. Lp. in hvala evamaja

kakav (ker nisem imela barve rjave v prahu) rdečo, oranžno, roza in rumeno .... pa je neki ratal :)

lp

Pitončica
Najlepša hvala, se pripravljam v izdelavo "cinderela" torte za hčerko. evamaja
matejka, poglej na ZS. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
Živjo! HVALA ZA VSE ODGOVORE, ampak žal v slaščičarnah, kjer sem jih tud sama našla, ne delajo trenutno- DOPUSTI... še vedno prosim za kakšno idejo (sama sicer pečem, ampak trenutno nimam možnosti,...), lp, m matejka27

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti