Plus paket - otvoritev

Uh, bom pogledal. Dvakrat se lahko recept shrani le tako, da hitro kliknete na link "dodaj v beležko" dvakrat. Ker še ni obnovil strani je link še tam, potem se lahko zgodi, da je v beležki dvakrat sicer pa sem naredil varovalo proti temu. Ja, če je v beležki dvakrat, potem se tudi obakrat izbriše. Poskusite klikniti in počakati, da se naloži stran. Glede drugega problema - Nisem preikusil, če ima nekdo veliko receptov... Bom preveril, samo nekaj dni mi prosim daj, zdaj pripravljam vklop paketa (oz. tistega "neprijetnega" dela), t.j. plačevanja paketa. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Kar zadeva kategorije v beležki sem popravil dva hrošča, ki vam sicer ne moreta vrniti strani nazaj, ampak vseeno poskusite ponovno. Zdaj kategorije delujejo pravilno. Prosim sporočite, če je še kakšna težava. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Sedaj vse super deluje! Super si!!! Hvala in Lp Keka
Eh, samo naredil sem to, kar bi itak že moralo delati Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Plačano ;-))) Pika
Hvala. V nastavitvah se bo status spremenil, ko bomo dobili plačilo (dan ali dva). Uživajte! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Pridružujem se Neži: Tudi plačano
jaz tudi! ana
Hvala! Lepo da javite, ni pa NUJNO POTREBNO, ker po sklicu hitro vidimo, kdo je plačal Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Se pridružujem ostalim plačnikom. Lp, Andreja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti